Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Explosie Rotterdam Centrum


Ad

In Rotterdam zijn vannacht vijf explosieven afgegaan Aan het begin van de nacht in het Oude Noorden later. 26 september 2023 0617 2 minuten leestijd Bij het merendeel van de explosies is de schade groot. Bij een shishalounge aan de s-Gravendijkwal in Rotterdam is in de nacht van woensdag op donderdag. Dat er woensdagavond een gewonde is gevallen bij een explosie in Rotterdam is een zeldzaamheid. There have been at least 50 explosions outside homes and company premises in Rotterdam so far this year..


An explosion occurred at a house in Schaepmanstraat in Rotterdam on Saturday evening. Bij een woning in de 1e Schansstraat in Rotterdam-Delfshaven is rond 0400 uur een explosief afgegaan. Additionally one person was shot on the street in Rotterdam Zuid earlier in the evening. Bij een woning aan de 1e Schansstraat in Rotterdam-Delfshaven heeft in de nacht van maandag op. Hij was in elk geval tussen 0600 en 0630 uur op pad daar in Rotterdam Delfshaven fietsend over. Bij een woning aan de Jan Kobellstraat in Rotterdam Delfshaven werd in de nacht van 20 op 21. Maandag 15 mei 2023 om 1859 In een woning in de Rotterdamse wijk Delfshaven heeft in. In Rotterdam heeft vannacht opnieuw een explosie bij een woning plaatsgevonden..


De explosie was in de wijde omtrek te horen Veel Rotterdammers zeggen op sociale media de klap te hebben gehoord Die dreun was echt niet normaal is te lezen. Explosie in Rotterdam zo hard dat iemand met bank en al naar beneden viel Midden in een woonwijk in Rotterdam-Zuid vond. Drie kwartier later het voor de vijfde keer raak in Oud-IJsselmonde Bij de voordeur van een woning ontstond glasschade De politie in Rotterdam vraagt aan getuigen om zich te melden. In Rotterdam heeft maandagavond een grote brand gewoed in een appartementencomplex Meerdere gebouwen gingen in vlammen op nadat een auto ontplofte in een garagebox. In Rotterdam is vanochtend vroeg een explosie geweest bij een woning Het huis in de wijk IJsselmonde raakte behoorlijk beschadigd zegt de politie die binnen..


In verschillende panden aan de Schammenkamp in de Nederlandse stad Rotterdam is na een explosie brand uitgebroken. ROTTERDAM - De spanningen liepen woensdagavond hoog op aan de Schammenkamp in Rotterdam waar maandagavond de dramatische explosie plaatsvond. Verdriet na explosie in Rotterdam Het was een oorverdovende knal en toen een secondelang stilte gevolgd door. Additionally one person was shot on the street in Rotterdam Zuid earlier in the evening The fire was caused by an explosion in a car under the residential complex just before 825. Drie vermisten en enorme ravage na explosie Rotterdam Dit weten we tot nu toe Links is na de explosie rechts is vóór de explosie Een uitslaande brand zorgde gisteravond voor een..



Ad

Comments